Sobota, 26 října, 2024
9.3 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaDo Úštěka po roce opět přijede T. G. Masaryk

Do Úštěka po roce opět přijede T. G. Masaryk

Úštěk – Největší stylová oslava vzniku republiky v pondělí 28. října opět v Úštěku! Přijďte si užít velkolepý jarmark se 160 prodejci z Čech, Moravy i ze Slovenska. Čeká na Vás bohatý program, ve kterém si každý přijde na své. Zhruba v 10 hodin na akci dorazí i sám tatíček Masaryk. Na jarmarku se zdrží až do pozdního odpoledne.

Vystoupí staropražská kapela Péro za kloboukem, Máňa trio, četníci a mnoho dalších. Pro děti jsou připravené loutkové pohádky – zahraje je litoměřické Sváťovo dividlo v Kulturním domě. Ve 13 hodin je na programu pohádka O Koblížkovi a v 15 hodin Budulínek.

Chybět nebude ani dobový dřevěný kolotoč, střelnice a plno pouličních muzikantů a herců. Před kostelem bude ohrádka s živými zvířátky a tradičně jsou zajištěné také projížďky na ponících. Prezident Masaryk z jarmarku odjede chvíli před 17. hodinou.

Vstupné: 100,- Kč, děti platí polovinu.

Letošní ročník je v pořadí už patnáctý. Akce bude probíhat od 9 do 18 hodin.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU