Pátek, 18 října, 2024
13.2 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLovosiceLOVO Hlas: Tvoříme Lovosice 2024 – Váš hlas rozhodne!

LOVO Hlas: Tvoříme Lovosice 2024 – Váš hlas rozhodne!

Lovosice Město Lovosice přichází s druhým ročníkem participativního rozpočtu a obyvatelé Lovosic mají jedinečnou příležitost ovlivnit jeho budoucí podobu. Do finále se dostalo několik zajímavých návrhů, které čekají na hlasy.

Uvítali by obyvatelé Lovosic a okolí veřejné toalety přístupné 24 hodin denně, 7 dní v týdnu? Nebo by se měl před budovy školy ZŠ Antonína Baráka vrátit ikonický model letounu MIG? Nebo bude vítána myšlenka komunitní zahrádky, kde by mohli zájemci z řad veřejnosti pěstovat vlastní zeleninu a bylinky? Mezi další zajímavé návrhy patří i Pumptrack. Okruh s přírodním povrchem, ideální pro malé cyklisty, kteří si zde mohou bezpečně zdokonalovat své dovednosti na kole nebo Dětské hřiště v prostoru mezi železnicí a ulicí Nádražní.

Z kulturních projektů pak o přízeň bojuje Hudební festival pro mládež, zaměřený na oblíbené hudební styly jako RnB, Hip Hop, Rap či Dance.

Hlasování probíhá online na platformě Munipolis (mobilní rozhlas), kde je možné získat detailní informace o všech návrzích. Anketa je otevřena až do 14. listopadu.

Hlasovat lze ZDE.

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU