Úterý, 8 října, 2024
12 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoLitoměřická nemocnice chystá Akademii pro pacienty

Litoměřická nemocnice chystá Akademii pro pacienty

Litoměřice – Chcete se dozvědět více o nemocech, o režimových opatřeních při jejich léčbě a dostat odpovědi od zdravotnických specialistů na své dotazy? Nyní je to pro zájemce jednodušší. Nemocnice Litoměřice zve širokou veřejnost na Akademii pro pacienty, sérii přednášek ze škály lékařských oborů.

Zájemcům tím zpřístupní frekventovaná témata, pomůže odbourávat mýty a pacientům přinese uspokojivé odpovědi reflektující současné medicínské poznatky.

První setkání se uskuteční v Nemocnici Litoměřice v úterý 8. října od 13 hodin. Přednášku na téma Kardiovaskulární onemocnění povede zkušená vrchní sestra interního oddělení Romana Heringová, její vystoupení doplní primář interního oddělení Jan Zbořil a nutriční terapeutka Tereza Nejedlá.

Mezi další nejbližší témata, která Nemocnice Litoměřice připravuje v rámci Akademie pro pacienty, se budou týkat hypertenze, diabetes mellitus, onemocnění ledvin, první pomoci, závislosti a mozkové mrtvice.

Přednášky se budou konat každé druhé úterý v měsíci a je nutné se na ně předem nahlásit, a to na telefonu 416 723 225 nebo přes email: romana.heringova@kzcr.eu

Tisková zpráva Krajské zdravotní, autor Petra Roubíčková.

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU