Sobota, 28 září, 2024
14.4 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyTipy a nápadyDětská obuv na podzim – co se vyplatí vědět při přípravě na...

Dětská obuv na podzim – co se vyplatí vědět při přípravě na novou sezonu?

SPONZOROVANÝ ČLÁNEK: Jak vybrat dokonale padnoucí podzimní dětskou obuv a kde pořídit ty nejlepší modely? Inspirujte se našimi ověřenými tipy. Podzim je tu a není nač čekat! Obchod CCC si pro vás připravil dětské podzimní boty pro malé i velké holky a kluky.

Trendy dětské podzimní boty 2024

Dětské podzimní boty mohou mít celou řadu podob. Záleží pouze na vás, co pro své ratolesti hledáte. Za zmínku mimo jiné stojí nabídka obchodu CCC, který si pro vás připravil rozsáhlou škálu, ze které si zaručeně vyberete vy i vaše děti. Připraveny jsou pro vás dětské podzimní boty všech velikostí i barev. CCC navíc nenabízí pouze možnost nákupu pomocí e-shopu, ale má řadu kamenných prodejen po celé České republice, aby si vaše děti mohly boty osobně vyzkoušet.

Konkrétně jsou pro vás nachystány dívčí i chlapecké podzimní boty jako například tenisky, kotníkové boty, kotníkové šněrovací boty, holínky, vyšší šněrovací boty, sněhule, sportovní boty, kožené kotníkové boty, gumáky, kozačky, podzimní boty na platformě, boty na suchý zip, kotníkové boty na zip nebo třeba outdoorové podzimní boty. To vše v těch nejžádanějších barevných odstínech. 

Dětská obuv – výběr správné velikosti

Vybrali jste správný typ a model podzimních bot? Nyní je třeba se zaměřit na vhodnou velikost. Aby se totiž dětská obuv dítěti pohodlně nosila, musí mu dokonale sedět na délku i na šířku. Co se týče šířky, až příliš široké boty, v nichž bude noha nebezpečně klouzat a narážet na přední stěnu boty, rozhodně nejsou vhodné. Ovšem ani délka by neměla být o moc větší než je samotná noha. Ideální je, aby byl před prsty volný prostor velký zhruba 10 až 15 milimetrů. V případě uzavřených bot je si dále potřeba dát pozor na příliš špičatou přední část. Špička dětské obuvi musí být prostorná a kulatá, aby poskytovala dostatek místa pro správnou chůzi a bezpečný vývoj. V opačném případě dochází k deformacím dětských nohou.

Jak zjistit, která velikost je pro dítě nejvhodnější? Jelikož mají dětské nohy značně sníženou citlivost na bolest, spíš než na vyjádření dítěte, zda ho boty tlačí, či nikoliv, vsaďte na metodu klasického změření délky chodidla. Následně pořiďte takové dětské boty, které budou o zmiňovaných 10 až 15 milimetrů delší. Stoprocentně se nespoléhejte ani na známou metodu tlaku na botu v oblasti palce. Dítě pravděpodobně reflexivně skrčí prsty, a vy tak palec nenahmatáte v pozici, kde ho bude mít při běžném nošení. 

Dokonale padnoucí podzimní boty, které si vaše dítě zamiluje

Zatímco malé děti si ještě nejsou schopni samy vybrat, jaké dětské podzimní boty pro ně budou nejvhodnější, ty větší to již zvládnou zcela hravě. Teda minimálně z hlediska designu bot. Pro děti je v nabídce CCC připravena dětská obuv v mnoha variantách. Aby dítě chtělo své nové boty nosit, berte při výběru ohled na jeho názor. Obuv, kterou dítěti za každou cenu vnutíte, aniž by se v ní cítilo příjemně, nebude nosit. Zejména to pak platí u holčiček. Ty si již od poměrně útlého věku chtějí design botiček vybírat samy.  

Snažte se dítě vždy navést k tomu, jaké podzimní boty pro něj budou nejlepší. Zbytečně ho ale nenuťte chodit v něčem, v čem se skutečně necítí. Na prodejnách CCC vám s výběrem nové dětské podzimní obuvi rádi pomohou.

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU