Čtvrtek, 19 září, 2024
23.1 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoV Pokraticích přibudou parkovací místa

V Pokraticích přibudou parkovací místa

Litoměřice – Celková rekonstrukce komunikace včetně revize a oprav uličních vpustí a přípojek čeká od čtvrtka část ulice Alfonse Muchy v Pokraticích. Díky tomu na sídlišti trpícím nedostatkem parkovacích prostor přibude cca deset míst pro odstavování vozidel.

Akce je rozdělena na tři etapy. „První dvě proběhnou ještě letos v úseku od křižovatky s ulicí Janáčkova po přechod pro chodce u domu č.p. 418,“ upřesnil Václav Blecha, investiční technik odboru územního rozvoje městského úřadu.

Od úterý začínají přípravné práce a naplno 1. etapa rekonstrukce vypukne 5. září. Týká se jednosměrného úseku mezi domy č.p. 423/2 – 419/16 a potrvá do 22. září. Hlavní tah ulicí zůstane pro dopravu průjezdný. Termín druhé etapy oprav je naplánován od 23. září do 18. října od křižovatky s ulicí Janáčkova po dům č.p. 418. V této části rekonstrukce bude průjezdný vždy minimálně jeden jízdní pruh kromě pokládky asfaltového povrchu, která proběhne od 14. do 18. října.

Třetí etapa oprav od křižovatky s ulicí Ladova směrem k ulici Na Výsluní proběhne v následujících letech. Celou stavbu zafinancuje ze svého rozpočtu město Litoměřice.

Autor: Radim Tuček

Tisková zpráva města Litoměřice.

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU