Sobota, 5 října, 2024
9.5 C
Ústí nad Labem
DomůObceTřebívliceTŘEBÍVLICE: Vinařství Johann W slavnostně představilo novou celoroční kulturní scénu

TŘEBÍVLICE: Vinařství Johann W slavnostně představilo novou celoroční kulturní scénu

VIDEO: Třebívlické Vinařství Johann W disponuje novou kulturní scénou, která bude v provozu celý rok. Letos dokončený divadelní sál byl veřejnosti slavnostně představen v pátek 7. června. Kulturní akce ve vinařství už díky němu nebudou závislé na počasí a veřejnost se kromě velkých koncertů může těšit také na společenské události, taneční vystoupení či divadlo. Majitel vinařství Johann W se tak naplno rozhodl využít potenciál areálu, na který poukázala pandemie covidu.
Novou kulturní scénu Jan Dienstl neotvíral sám. Podpořit ho přijela celá řada ambasadorů a přátel. Mezi nimi třeba legendární hokejista Milan Hnilička.
Nový divadelní sál, který má kapacitu zhruba 200 diváků, bude určitě využívat také populární bavič a moderátor Honza Dědek. Se svojí talkshow 7 pádů Honzy Dědka do Třebívlic jezdí rád a vždycky tu má velký úspěch. V pátek 7. června s sebou přivezl Chantall Poullain, Tomáše Matonohu a bojovníka Jiřího Procházku.
Moderátorem celého slavnostního otevření nové kulturní scény v Třebívlicích byl herec Tomáš Měcháček. Dle svých slov areál jaksepatří odšpuntoval a přeje mu hodně štěstí.
Více informací o připravovaných kulturních akcích najdete na webových stránkách vinařství Johann W www.johannw.com a také na facebooku.

Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU