Pátek, 18 října, 2024
10.4 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceMosteckoLITVÍNOV: Klientka Domova sociálních služeb oslavila 95. narozeniny

LITVÍNOV: Klientka Domova sociálních služeb oslavila 95. narozeniny

V měsíci listopadu oslavila klientka Domova sociálních služeb Litvínov, p. o., Danuše Jiráčková své devadesáté páté narozeniny. Oslavenkyni přijela za Ústecký kraj osobně poblahopřát také vedoucí odboru sociálních věcí Petra Lafková a ředitel instituce Vladimír Vopelka.

Paní Danuše Jiráčková se narodila 18. listopadu 1926 ve městě Duchcov. Své dětství prožila v obci Louka u Litvínova, kam se také po vyučení vrátila. Danuše Jiráčková se vyučila dámskou krejčovou a v tomto oboru později i pracovala. Společně s manželem vychovala jednoho syna. Ve svém volném čase se ráda věnovala vodním sportům, dokonce byla i aktivní členkou klubu vodních sportů. Pravidelně se také zúčastňovala spartakiád. Od září 2019 žije Danuše Jiráčková v Domově sociálních služeb Litvínov, p. o., kde je velmi spokojena. Radost ji zde dělá opečovávání místních květin a luštění křížovek. Je společenská a velmi ráda přijímá návštěvy svých vnoučat.
Oslavenkyni přejeme společně s vedením i personálem Domova sociálních služeb Litvínov, p. o., všechno nejlepší k významnému jubileu, hodně štěstí a především pevné zdraví.

Zdroj: www.kr-ustecky.cz, Bc. Jan Nový

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU