Pátek, 18 října, 2024
13.2 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obce1. ÚsteckoÚSTÍ N. L.: Na Střekově se opět chystá Lampionový průvod. Bude dopravní...

ÚSTÍ N. L.: Na Střekově se opět chystá Lampionový průvod. Bude dopravní omezení

Městský obvod Ústí nad Labem – Střekov zve na tradiční střekovský LAMPIONOVÝ PRŮVOD. Opět začínáme AŽ SAMOTNÝM PRŮVODEM, který vyjde 25. 10. v 18:30 od restaurace Labská bašta a bude pokračovat po cyklostezce do Parku rodiny Schichtů, kde bude připraveno ohniště na opékání buřtů (každý si donese podle své chuti). Čaj na zahřátí podáváme dětem zdarma, dospělí mohou využít nabídku stánku restaurace Praha .

V průvodu se k nám letos připojí SVÍTÍCÍ LOUTKY z dílny Theatro Oculus. V 19:30 přijdou na řadu akrobatická vystoupení “STRAPS” (ve výšce) a “CYR WHEEL” (na zemi).

Z důvodu konání “Lampionového průvodu” a zajištění bezpečnosti účastníků této akce dojde dne 25. 10. 2024 k dočasnému dopravnímu omezení – zákazu vjezdu do ul. Střekovské nábřeží v čase 18:30-19:30 hodin.

Z důvodu konání “Lampionového průvodu” na cyklostezce a pěší stezce a zajištění bezpečnosti účastníků této akce dojde dne 25. 10. 2024 (pátek) k dočasnému dopravnímu omezení – zákazu vjezdu do ul. Střekovské nábřeží v čase 18:30-19:30 hodin.

Po domluvě s PČR bude zachován komfort místních residentů a již zaparkované vozy v ul. Střekovské nábřeží zde mohou po dobu přemístění průvodu od restaurace Labská bašta do Parku rodiny Schichtů zůstat. Po přemístění účastníků do parku bude ul. Střekovské nábřeží opět vrácena zpět do běžného provozu. 

Děkujeme za pochopení.

Zdroj: https://www.strekov.cz/

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU