Úterý, 8 října, 2024
11.5 C
Ústí nad Labem
DomůPartneřiCharita LitoměřiceKlienti Domova na Dómském pahorku měli své vlastní VINOBRANÍ

Klienti Domova na Dómském pahorku měli své vlastní VINOBRANÍ

Litoměřice – Ne všichni senioři chtějí nebo mohou vyrazit na litoměřické VINOBRANÍ. Některým už to nedovoluje zdravotní stav a někteří si netroufnou jít tak daleko. Charita Litoměřice jim proto každý rok připravuje ještě jedno vinobraní zvlášť. Letošní rok nebyl výjimkou. A dorazil i král a královna!

Po zahájení následovala ochutnávka vín. K dispozici bylo Veltlínské zelené, Rulandské šedé, Cabernet Sauvignon, Tramín červený a také osvěžující růžové Zweigeltrebe. Hudební doprovod celé akce zajistil přezdívaný „litoměřický Elvis“ – Rosťa Pechoušek.

“Celá akce se vydařila mnozí senioři si známé písničky zazpívali spolu s Rosťou Pechouškem. Těšíme se na další akce tohoto typu. Mají vždy velký úspěch,“ prozradila pověřená vedoucí Domova pro seniory na Dómském pahorku, Iveta Šerberová.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU