Čtvrtek, 3 října, 2024
9.9 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceChomutovskoCHOMUTOVSKO: Poznáte ženu na fotografii? Hledá ji policie

CHOMUTOVSKO: Poznáte ženu na fotografii? Hledá ji policie

Policisté šetří krádeže, ke kterým došlo ve středu 2. října v prodejnách supermarketů v Kadani a Klášterci nad Ohří. Neznámá žena nejprve kolem 14:15 hod. v kadaňském Kauflandu využila nepozornosti zákaznice, která si u masného pultu vybírala maso a z příruční nákupní tašky zavěšené na nákupním vozíku jí odcizila peněženku s finanční hotovostí.

Pravděpodobně stejná žena se vzápětí přesunula do supermarketu Lidl v Klášterci nad Ohří, kde již o pár minut později došlo k podobné krádeži. Tentokrát byl obětí muž a dotyčná zašla ještě dál. Aniž by si toho nakupující všiml, rozepla mu zip přes rameno zavěšené příruční tašky, ze které vytáhla peněženku s hotovostí a platebními a slevovými kartami.

Celkově tak během necelé půl hodiny měla žena připravit poškozené v součtu o více než pět tisíc korun v hotovosti.

Popsané jednání je prověřováno pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Policisté v souvislosti s šetřením těchto krádeží pátrají po totožnosti ženy zachycené na fotografiích.

Pokud někdo dotyčnou z fotografií pozná, může informaci o její totožnosti poskytnout na obvodním oddělení Policie ČR Kadaň, tel: 974 434 700, na obvodním oddělení Policie ČR Klášterec nad Ohří, tel: 974 434 600, případně na bezplatné telefonní lince 158.

Za spolupráci děkujeme.

por. Mgr. Miroslava Glogovská
tisková mluvčí
Chomutov 3. října 2024

Zdroj: www.policie.cz

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU