Sobota, 28 září, 2024
12.5 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaDětiAkce „Pojď hrát hokej!“ v Litoměřicích slibuje dětem parádní program

Akce „Pojď hrát hokej!“ v Litoměřicích slibuje dětem parádní program

Litoměřice – Už ve čtvrtek 26. září od 16 hodin bude v litoměřické Kalich Areně probíhat zábavná akce pro děti od čtyř do osmi let a pro jejich rodiče.

Na děti čekají aktivity na ledě i mimo něj, zatímco rodiče se dozvědí všechno potřebné o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Náborové akce se zúčastní také vybraní hráči A týmu a profesionální trenéři, kteří dětem vše ukážou a se vším jim pomohou. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy!

S sebou dobrou náladu, brusle, helmu a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou.

Nedisponujete žádnou výstrojí? Nevadí! Obraťte se na pana Boříka prostřednictvím e-mailu m.borik@hclitomerice.cz – vybavení si můžete zapůjčit.

Pokud víte, že na akci Pojď hrát hokej dorazíte, registrujte se předem – ZDE.

Tréninky jsou každý čtvrtek od 16:15 do 17:15 a možné je i zapůjčení výstroje zdarmaPro zlepšení dovedností na ledě pak můžou malí hokejisté absolvovat víkendové kurzy bruslení, které jsou zpoplatněné částkou 50 Kč.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU