Sobota, 28 září, 2024
12.5 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaJarmark soběstačnosti nabídne lokální produkty i divadlo

Jarmark soběstačnosti nabídne lokální produkty i divadlo

Litoměřice – Už tuto sobotu 28. září se na dvorečku Čajovny Hóra v Litoměřicích koná tradiční Jarmark soběstačnosti – ZAHRADA VŠECH. Probíhat bude od 11 do 17 hodin a opět je na co se těšit.

Kromě výrobků a výpěstků převážně od místních si na akci užijete také kulturní program, který odstartuje ve 12 hodin Jáchymovo loutkové divadélko. VSTUPNÉ ZDARMA.

Přijďte si nakoupit s láskou vyrobené medy, masti, sirupy, mýdla nebo třeba šperky. Budou i přebytky ze zahrádek a sadů. Na akci se také pravidelně prezentují místní šikovní lidé, kteří mají tvoření různých věcí pouze jako koníčka a neprodávají je nikde jinde.

Akci zpestří tvořivá dílnička pro děti nebo třeba autorské čtení z knihy „O kolečko míň.“ Začíná ve 14 hodin. K tomu všemu dobré jídlo a pití z Čajovny Hóra.

Akce nemá ohraničený konec – prostě bude do večera. Pokud budete po akci potřebovat složit hlavu, můžete přespat za poplatek 50,- Kč.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU