Čtvrtek, 19 září, 2024
23.1 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaKoncertyGalerie pozvala do Litoměřic rockovou legendu – Láďu Křížka

Galerie pozvala do Litoměřic rockovou legendu – Láďu Křížka

Litoměřice – U příležitosti mezinárodních Dnů evropského dědictví, ke kterým se Severočeská galerie výtvarného umění v Litoměřicích připojuje i letos, vystoupí v pátek 13. září v kostele Zvěstování Panny Marie rocková legenda – zpěvák Láďa Křížek.

Koncert, který bude benefiční, začíná v 18 hodin. Vstupné je dobrovolné, výtěžek koncertu půjde na podporu revitalizace kostela.

Kytarista, skladatel a zpěvák Láďa Křížek, který je známý z kapel Vitacit, Citron, Kreyson a Damiens, zazpívá své největší hity. Na koncertu zazní také lidové písně. Spolu s Láďou Křížkem je bude zpívat dětský pěvecký sbor Hanžburáček z Libochovic – speciální host tohoto koncertu.

Na podporu revitalizace kostela Zvěstování Panny Marie v Litoměřicích běží veřejná sbírka. Jejím cílem je získat finanční prostředky na postupnou obnovu této zcela výjimečné kulturní památky.

Pokud byste chtěli do sbírky přispět,  transparentní účet má číslo:  6131854329/0800. Podrobnosti o sbírce najdete ZDE.

Program ke Dnům evropského dědictví probíhá v galerii po celý víkend. Podrobnosti o něm jsou TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU