Čtvrtek, 19 září, 2024
23.1 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoGastrocentrum Pohoda láká na pivovarský gulášek i na bramboráky s masovou směsí

Gastrocentrum Pohoda láká na pivovarský gulášek i na bramboráky s masovou směsí

Litoměřice – Gastrocentrum Pohoda pochopitelně vaří také poslední prázdninový týden. Od pondělí do pátku si tady můžete vybírat rovnou ze čtyř jídel. K dispozici je také jedna polévka.  Najíte se za 97 korun, výdej jídel probíhá od 10.30 do 14 hodin.

V úterý 27. srpna je tahounem nabídky domácí bramborák s masovou směsí. Nezklame ani  pivovarský gulášek s houskovým knedlíkem. K mání budou také vepřové nudličky na pórku, ke kterým na Pohodě nabízejí dušenou rýži. A v horkém letním dni možná někteří vezmou zavděk těstovinovým salátem. Úterní polévka je mexická fazolová.

Ve středu 28. srpna jsou v nabídce smažené žampiony s bramborem a tatarkou. Bude také pikantní vepřový plátek a fazolky se slaninou a sušenými rajčaty. Nebo si dejte českou klasiku – moravského vrabce, zelí a bramborový knedlík. Pokud si takové jídlo aktuálně nemůžete dovolit, pak vězte, že salát s čočkou a vejcem potěší i věčné dietáře. Středeční polévka je kapustová s bramborem.

Ve čtvrtek 29. srpna se ke slovu dostane Cézar salát. Na pultu se dlouho neohřeje určitě ani smažená treska s bramborovou kaší – dostanete k ní i zelný salátek. Bramborový guláš s chlebem je také klasika, která nezklame. A pokud jste si přece jen do teď nevybrali, vsaďte na krkonošský plátek s houskovým knedlíkem. Čtvrteční polévka je hovězí zeleninová s masovými noky.

V pátek 30. srpna si můžete dát dršťkovou. Pokud jde o hlavní jídla, na své si přijdou fanoušci kozího sýra, červené řepy a luštěnin. K dostání totiž v pátek bude třeba čočka nakyselo s párkem a také salát s kozím sýrem, červenou řepou a hruškou. Pikantní hovězí gulášek s houskovým knedlíkem se na pultu také určitě dlouho neohřeje. Tahounem nabídky je ale v pátek rozhodně kuřecí řízek v dýňových a lněných semínkách. Jako příloha se k němu bude podávat brambor.

Gastrocentrum Pohoda najdete v Litoměřicích na třech místech. Na ulici Žižkova 2, Na Vinici 2244 a v průchodu vedle Městského úřadu Litoměřice – na Mírovém náměstí. Podrobnosti jsou ZDE.

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU