Čtvrtek, 19 září, 2024
15.3 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tu a spolu s ním i naše pozvánka plná tipů, co podniknout. A že je tentokrát opravdu na výběr! Můžete nakupovat, vyrazit za řemesly či keramikou, užít si pouťové atrakce nebo se dokonce potkat s piráty! Každý si zkrátka přijde na své.

V Roudnici nad Labem mají v sobotu 10. srpna na farmářské trhy. Od místních pěstitelů a výrobců můžete na Husově náměstí nakupovat od 8 do 12 hodin. V 9 hodin začne doprovodný kulturní program v režii místních muzikantů a zajištěna je také výtvarná dílnička pro děti.

V Libochovicích se o víkendu koná SVATOVAVŘINECKÁ POUŤ. Vyhlášená akce, která začíná dnes a potrvá až do neděle 11. srpna, nabídne spoustu pouťových atrakcí, stánky i bohatý kulturní program. Přímo v centru města bude vystupovat například kapela CAMNA, Waldemar band, NO HEADACHE, nebo Lounská třináctka. Více informací najdete ZDE.

V Levíně u Úštěka se v sobotu 10. srpna koná Hrnčířský jarmark. Akce bude probíhat na náměstí u kostela od 10 do 17 hodin. Přijďte! Nakoupit můžete ve stáncích s keramikou a bude i spousta řemesel a živá hudba. Podívat se můžete také do všech keramických dílen, které se v Levíně nacházejí. Podrobnosti jsou na www.levinskakeramika.cz.

V Terezíně v sobotu pořádají PIRÁTSKÉ VÁLKY s bohatým programem po celý den. Akce startuje ve 12 hodin na horní vodní bráně, v 15 hodin uvidíte velkou pirátskou bitvu. Kromě toho se můžete těšit na žonglérská a taneční vystoupení, funkční modely lodí, komentované prohlídky pevnostních stavidel a řadu dalších atrakcí. Více informací najdete TADY.

V neděli 11. srpna se v Libochovicích na fotbalovém hřišti koná exhibiční utkání starých gard. Proti sobě se postaví FK Libochovice a Sigi team s Tomášem Řepkou, Honzou Kollerem a Antonínem Panenkou. Utkání začíná v 17 hodin a slibuje parádní podívanou. Vstupné ZDARMA! Podrobnosti jsou ZDE.

V Roudnici nad Labem v neděli hraje Sváťovo dividlo pohádku O Smolíčkovi Pacholíčkovi. Představení začíná v 10 hodin v Kulturním domě Říp.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU