Pátek, 20 září, 2024
13.8 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyTiskové zprávyÚSTÍ N. L.: Strážníci pořádali příměstský tábor pro děti z vyloučených lokalit

ÚSTÍ N. L.: Strážníci pořádali příměstský tábor pro děti z vyloučených lokalit

Strážníci z oddělení Prevence kriminality a dopravní výchovy Městské policie Ústí nad Labem uspořádali příměstský tábor pro děti z vyloučených lokalit. Celý týden byl pro děti plný nezapomenutelných zážitků a radostných chvil.

Každý den je čekal zajímavý program, který zahrnoval nejen několik poučných přednášek, ale také bohatou výtvarnou činnost, při níž mohly děti naplno rozvinout svou kreativitu. Nezapomenutelným zážitkem byla výletní plavba po Labi, která všechny nadchla nádhernými výhledy na okolní krajinu. Dále navštívily děti místní ZOO, kde se seznámily se zvířaty z celého světa, a také Muzeum, které jim přiblížilo historii a kulturu našeho regionu. Vyvrcholením jejich dobrodružství byla jízda lanovkou na Větruši, odkud měly celé město jako na dlani. Součástí tábora byla i ukázka výcviku služebních psů kynologické služby Městské policie Ústí nad Labem.

Tento tábor byl součástí projektu Ústí nad Labem – Děti dětem – 2024, který byl finančně podpořen z Programu prevence kriminality na místní úrovni 2024 Ministerstva vnitra ČR.

Počasí nám přálo a děti si tábor skutečně užily. Pevně věříme, že si z tábora odnesly nejen krásné vzpomínky, ale i důležité poznatky pro prevenci kriminality, které jim pomohou v každodenním životě.

Zdroj: https://www.mpul.cz/

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU