Sobota, 28 září, 2024
12.2 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – První srpnový víkend je tady a bude mít co nabídnout! Vyrazit můžete třeba za sportem nebo za skvělou muzikou. A v rámci nabitého programu bude možné udělat také dobrý skutek!

V Budyni nad Ohří se koná BUDYŇSKÝ POUTNÍK – festival pro milovníky country a folku. Hlavní program je v areálu vodního hradu připraven v sobotu 3. srpna a začne v pravé poledne. Na pódiu vystoupí SCHOVANKY, Taxmeni, Jindra Kejak a řada dalších. Jednou z hlavních hvězd letošního programu je Robert Křesťan a Druhá tráva. Více informací je TADY.

Ve Velkých Žernosekách se poplave 12. ROČNÍK ŽERNOSECKÉ PLOUTVE. Oblíbený závod na 800 metrů volným stylem startuje ve 14 hodin v průplavu. Plave se od průplavu k přívozu. Podrobnosti ZDE.   

V Lovosicích se v sobotu 3. srpna  koná vůbec první CHARITATIVNÍ KOLOBĚŽKIÁDA ve prospěch Nadačního fondu Děti dětem. Přijďte si užít odpoledne do lesoparku Osmička! Kromě závodu na děti čeká spousta zábavy a atrakcí zdarma! Budou skákací hrady, malování na obličej, soutěže, prohlídka sanitky a spousta dalšího. Podrobnosti jsou ZDE.

V Poplzích se v sobotu koná festival alternativy DRUHÝ BŘEH. Potěší milovníky jógy, vegetariány, vegany a všechny, kteří se v uspěchané současnosti chtějí na chvíli zastavit a užít si hezký den. Stany a dobrou náladu s sebou – podrobnosti jsou ZDE.

V areálu Státního zámku Ploskovice se koná FILMOVÝ VEČER S NÁDECHEM FRANCIE ve prospěch sportovkyně z Litoměřic, která míří na paralympiádu – ALEX BORSKÉ. Přijďte si užít francouzská vína a menu, poslechnout si šansony a přispějte tak ke splnění jednoho obřího snu holky, která se rozhodla, že to nevzdá a navzdory svému hendikepu si bude plnit sny. Podrobnosti jsou TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU