Pondělí, 16 září, 2024
15 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaFestivalyBudyňský poutník opět přinese tři dny zábavy

Budyňský poutník opět přinese tři dny zábavy

Budyně nad Ohří – Areál Vodního hradu v Budyni nad Ohří bude tento víkend – od pátku 2. do neděle 4. srpna – hostit akci pro všechny milovníky country, folku a parádní zábavy. Koná se totiž tradiční festival BUDYŇSKÝ POUTNÍK. Akce startuje jako obvykle taneční zábavou, hlavní program je připraven na sobotu 3. srpna.

Festival zahájí v pátek 2. srpna Taneční zábava s kapelou Fajn z Libochovic. Hrát a zpívat se bude od 19 hodin. Vstupné na zábavu je jednotné – 120,- Kč.

Sobotní program festivalu odstartuje v pravé poledne. Pozvání na Budyňského poutníka letos přijal například Robert Křesťan a Druhá tráva, Taxmeni, Schovanky, COP a řada dalších. Dorazí také stálice festivalu – po pětadvacáté bude na akci vystupovat písničkář Jindra Kejak.

Vstupenky na Budyňského poutníka si kupte předem – ušetříte. Lístky se dají pořídit ZDE.

Na program v neděli 4. srpna je vstupné ZDARMA. Hudba v tento den nebude – připraveno je ale od 14 hodin vystoupení pro děti. Bavit je na pódiu bude (mimo jiné) rapující princezna Áňa.

Po celou dobu konání BUDYŇSKÉHO POUTNÍKA je na vyhrazeném tábořišti možnost STANOVAT ZDARMA.

Veškeré podrobnosti o festivalu jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU