Neděle, 8 září, 2024
21.3 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaDivadloLetní divadelní scéna odstartuje v srpnu

Letní divadelní scéna odstartuje v srpnu

LitoměřiceDivadlo Karla Hynka Máchy zve na letní divadelní scénu, která odstartuje 8. srpna. Během letních měsíců se návštěvníci mohou těšit na dvě večerní představení pod širým nebem.

Letní divadelní scénu zahájí 8. srpna v 19 hodin francouzská komedie „Co to píšeš miláčku?” plná komických zvratů a choulostivých odhalení. Příběh začíná, kdy Caroline, manželka úspěšného prozaika Guillauma, objeví v manželově rozpracovaném románu příběh, který příliš připomíná jejich vlastní život. O podezřeních se rozhodne promluvit během večeře se svými přáteli, což vyústí ve vzrušující konfrontace plné nečekaných situací. Herecké obsazení v čele s Lenkou Vlasákovou a Miroslavem Etzlerem slibuje skvělé výkony.

 Druhým večerním představením bude 21. srpna konverzační komedie „Na správné adrese”, kterou představí divadelní soubor Jiřího Voskovce Sázava. Příběh, odehrávající se v pařížském bytě s intrikami a humornými situacemi, nabídne divákům vynikající zážitek. O herecké obsazení se postarají Dana Štědrová, Jana Bílá, Ladislav Daniel, Hana Marešová a další.

Před každým představením bude vždy hodinu před začátkem a hodinu po skončení představení otevřen stánek s nápojovým barem, který návštěvníkům nabídne alkoholické a nealkoholické nápoje. Představení se uskuteční i za nepříznivého počasí. V případě deště se přesune z nádvoří do vnitřních prostor divadla.

Pro více informací navštivte webové stránky www.mkz-ltm.cz.

Autor: Aneta Břeňová

Tisková zpráva MKZ Litoměřice.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU