Pátek, 18 října, 2024
10.8 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaDětiPo čtrnáctidenní pauze se otevřelo dětské oddělení litoměřické knihovny

Po čtrnáctidenní pauze se otevřelo dětské oddělení litoměřické knihovny

Litoměřice Knihovna Karla Hynka Máchy už má od pondělí opět otevřena všechna čtenářská oddělení. Kromě možnosti vrácení a půjčení knih, se mohou zejména děti těšit na pravidelné prázdninové dílničky. Každé pondělí a středu si děti užijí společné dopoledne v knihovně tvořením, čtením i hraním.

První dílnička se uskuteční v pondělí 22. července a věnovat se bude listování. Prázdninový program pro děti zakončí 21. srpna fotbalový expert, autor dětské knížky a bývalý český profesionální fotbalista Zdeněk Folprecht s programem Góly a příběhy. Díky spolupráci s FK Litoměřicko si bude povídat o veselých fotbalových pohádkách se všemi zájemci a to přímo na stadionu FK Litoměřice.    

Stále probíhají i letní soutěže. Můžete posílat své pozdravy z vašich prázdninových cest. Pokud připíšete heslo #KAFKA100, knihovna vás zařadí do soutěže o krásné knižní ceny a výherce vylosuje v září. Kdo z vás si koupil autorskou tašku KAFKA100, může se zapojit i tak, že pošle fotku na adresu media@knihovnalitomerice.cz

A až do 15. září mohou zájemci posílat i prozaický text do literární soutěže Máchovou stopou, letos na téma Na křídlech obálek. 

Sledujte aktuální program na www.knihovnalitomerice.cz nebo na @knihovnavlitomericich

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU