Pondělí, 1 července, 2024
20.2 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaKinoLetní kino na Střeleckém ostrově už promítá třikrát týdně

Letní kino na Střeleckém ostrově už promítá třikrát týdně

Litoměřice Letní kino na Střeleckém ostrově v Litoměřicích promítá od tohoto týdne každou středu, pátek a sobotu! Bude tomu tak po celé léto! Začátek projekce vždy cca ve 21.30 – v závislosti na západu slunce. Kino je částečně zastřešeno a promítá se za každého počasí.

Dnes – ve středu 26. června – zde od 19.30 bude hrát CURLY JAZZ QUARTET – hudební quartet složený z mladých umělců, kteří jsou důkazem, že i mladí lidé dokážou hrát kvalitní hudbu. Vstupné na koncert je dobrovolné. Zahraje pro Vás Tobiáš Bruno Galia na saxofon, Sebastian Vincent Galia na bicí, Matyáš Ženkl na klavír a Anna Jelínková na basovou kytaru. Na koncert bude navazovat film Bod obnovy od 21:30!

Do konce června ještě můžete přijít na francouzský historický film VE JMÉNU CTI, který získal diváckou cenu na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary v roce 2023. Promítat se bude v pátek 28. června, lístek stojí 140,- Kč.

Sobota 29. června  bude patřit komedii PRÁZDNINY S BROUČKEM, ve které exceluje Bára Poláková, coby dobrodružná máma dvou dětí a nadšená food blogerka. Vstupné 140,- Kč.

Veškeré informace o promítaných filmech a předprodej lístků najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU