Sobota, 29 června, 2024
26.8 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceChomutovskoCHOMUTOVSKO: Policie hledá už měsíc seniorku. Neviděli jste ji?

CHOMUTOVSKO: Policie hledá už měsíc seniorku. Neviděli jste ji?

Již měsíc pátráme po 77leté seniorce z Chomutova, která v neděli 26. května v ranních hodinách odešla z místa bydliště a do současné doby se nevrátila ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Policisté mimo jiné průběžně prověřují veškeré poznatky od občanů, kteří údajně ženu měli vidět na různých místech (zejména na Chomutovsku). Žádná z těchto informací ale dosud nevedla k jejímu vypátrání. Kromě toho, že žena zřejmě není v dobrém psychickém stavu a mohla by být zmatená, však byla v době před opuštěním bydliště v dobré fyzické kondici. Podle informací kriminalistů žena neměla problém cestovat například vlakem.

S ohledem na všechny tyto skutečnosti je možné, že by se mohla pohybovat i mimo Ústecký kraj. Zároveň není vyloučeno, že současný vzhled seniorky se může lišit od její zveřejněné fotografie, zejména pokud by neměla na sobě brýle.

Bližší informace k popisu ženy včetně fotografie naleznete na následujícím odkazu:

Informace k pohřešované osobě. (Pokud odkaz není aktivní, byla osoba vypátrána.)

Opakovaně prosíme občany o spolupráci při pátrání po této pohřešované. Jakékoli informace k jejímu pohybu přijmeme na lince 158 nebo na kterékoli policejní služebně.

Za spolupráci děkujeme.

por. Mgr. Miroslava Glogovská
tisková mluvčí
Chomutov 26. června 2024

Zdroj: www.policie.cz

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU