Neděle, 8 září, 2024
19.8 C
Ústí nad Labem
DomůLitoměřickoRoudnice nad LabemRAČICE: Mistrovství světa ve veslování 2022

RAČICE: Mistrovství světa ve veslování 2022

Dopolední hodiny byly v sobotu 17. září věnovány posledním tréninkům a nácvikům startů. Počasí moc vlídné nebylo a každou chvíli sportovce zalil déšť. Za to se sešlo skoro 700 dětí, aby uzavřelo celoroční soutěž a zabojovalo o vítězství v týmovém závodě na trenažéru. V závěru dne se v identickém závodě předvedli dospělí závodníci různých profesí. Projekt „ČESKO VESLUJE“ zaplnil celé Račice a vytvořil skvělou předzávodní atmosféru.

Samotné slavnostní zahájení šampionátu proběhlo ve večerních hodinách. Diváky přivítal předseda organizačního výboru Dušan Macháček, hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller a president World Rowing Jean Christophe Rolland. Ten prohlásil mistrovství světa za zahájené.

Drony na obloze kouzlily opravdu neuvěřitelné obrazy. Jeden z těch výjimečných byl veslující dvojskif. Zahájení s krásnou atmosférou předává štafetu samotným závodům, které startují už během nedělního dne v ranních hodinách! Program světového šampionátu naleznete na oficiálních webových stránkách: https://www.rowingracice.com/cz/informace/program-zavodu.

Fotografie: https://www.rowingracice.com 
Zdroj: www.kr-ustecky.cz, Ing. Martin Volf

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU