Ústí nad Labem – V této době, kdy na nás viry útočí doslova ze všech stran, potřebujeme podpořit imunitu víc než kdykoliv předtím. Pomoci v tom může kvašená zelenina, které se přezdívá „poklad pro lidské zdraví.“ Je to zelenina povýšená mléčným kvašením na zázrak – a ve čtvrtek 24. září Vám Veronika Hájková v ústecké knihovně ukáže, jak si ho můžete vyrobit i sami doma.
Přednáška začíná v 18 hodin v budově knihovny na ulici Velká Hradební 49. Akce zahrnuje i ochutnávku. Veronika Hájková Vám nabídne třeba ředkvičky v umeoctu nebo zeleninu kvašenou v solném nálevu.
Přednáška Vám poskytne ucelené informace o tom, jak zeleninu správně naložit nebo o tom, jak poznáte, že kvašení proběhlo úspěšně.
Kvašení je velmi tradiční způsob konzervace zeleniny, který je starý tisíce let a znají ho kultury takřka na všech kontinentech. Konzumace takto upravené zeleniny pomáhá organismu vybudovat zdravou střevní mikroflóru a tím pozitivně působí na imunitní systém.
Sledujte UDÁLOST NA FACEBOOKU – ZDE.
Informace o Veronice Hájkové a jejích dalších kurzech najdete TADY.